Politikerna | Sverigedemokraterna i Mölndal

Politikerna

joel

Joel Olsson

Ekonomi och rättsväsende.

Ålder: 31år
Yrke: Driftassistent
Politiska uppdrag: Kommunstyrelsen, Kommunfullmäktige, Gruppledare

Jag har trivts utomordentligt i Mölndal sedan jag flyttade hit 2012. Jag har varit intresserad av politik sedan tonåren, men det är först nu, sedan jag slagit ner bopålarna i Mölndal, som jag funnit en hemstad som jag vill engagera mig i politiskt.

Efter att ha haft tillfälliga bostäder och ströjobb i flera år är det inte annat än underbart att äntligen ha funnit ett trivsamt fast boende och en seriös arbetsgivare. Två saker som borde stå att finna för alla unga på väg ut i livet.

Jag har studerat nationalekonomi och det är främst politiska områden med ekonomisk anknytning som jag är kunnig inom. Arbetsmarknad, bostadsmarknad och EU.

Fredrik Mellbin

Kultur och budget.

Ålder: 33 år
Yrke: Civilingenjör Elektroteknik / Egen företagare
Politiska uppdrag: Kommunstyrelsen, Kommunfullmäktige, Vice Gruppledare

Jag är en civilingenjör som driver eget företag och oftast tar mig an mjukvarurelaterade problem. Jag är särskilt intresserad av kulturfrågor eftersom jag under många år själv gick på kulturskolan här i Mölndal men tar även tag i budgetfrågor eftersom en sund ekonomi är ett måste för en fungerande kommun.

Förutom detta så försöker jag utrota den så kallade genusvetenskapen och tvivelaktigt värdegrundsarbete vid varje tillfälle som ges.

 

tobias_web

Tobias Hellström

En politik för alla.

Ålder: 41år
Yrke: Digital designer
Politiska uppdrag: Social- och arbetsmarknadsnämnden, Kommunfullmäktige

Jag har gått igenom många faser i mitt liv, både på gott och ont. Uppväxt med en ensamstående mor i en förort till Göteborg till att idag leva ett ganska välmående liv i Mölndal med en underbar familj.

Jag vill ha ett samhälle byggt på trygghet och solidaritet med varandra. Självklara rättigheter skall vara förknippade med självklara skyldigheter. Ett samhälle baserat på ansvar gentemot varandra.

Jag har jobbat nära 6 år i samband med asylsökande, det har gett mig många vänner men också mycket insikt om svensk invandringspolitik.