SD tvingar politikerna att belysa problemen med ensamkommande. | Sverigedemokraterna Mölndal

SD tvingar politikerna att belysa problemen med ensamkommande.

hide

Med facit i hand har mottagandet av ensamkommande inneburit den största rån och inbrottsvågen i Mölndals historia som idag kulminerade med ett mord. SD har hela tiden varnat för riskerna med ensamkommande.

För ett par veckor sedan kunde SD Mölndal avslöja att den rån och inbrottsvåg som svept över Mölndal begicks av ensamkommande “barn”. Detta var något som både politiker och Mölndals Posten valt att dölja för befolkningen.

SD Mölndal kontaktade Mölndals Posten och frågade varför man mörkade händelserna kring brotten av ensamkommande.

Först försökte man spela ovetande om att det rörde sig om ensamkommande och frågade om vi hade bevis, något som senare avslöjades att man visste genom att hävda att man skrivit om incidenten på sid 5. Det stod mycket riktigt om rånen men inte ett ord om att det rörde sig om ensamkommande ungdomar.

Här låtsas journalisten vara ovetande om att det rör sig om ensamkommande

Här låtsas journalisten vara ovetande om att det rör sig om ensamkommande

kent2

Här visar det sig att journalisten visste mycket väl att det rörde sig om ensamkommande.

SD Mölndals artikel om politikernas och medias mörkläggning av brotten begångna av ensamkommande fick en reach på tiotusentals på Facebook. Som av en händelse gick ansvarig politiker Bernt A Runberg ut i en mycket krystad artikel i Mölndals Posten. Han sa att ensamkommande i högsta grad var Mölndals problem. Detta är alltså 2 veckor efter att SD Mölndal avslöjat hur det legat till.

mp

Som av en händelse anser man att man bör lyfta frågan 2 veckor efter SD´s avslöjande.

Är det någon som tror att politikerna och Mölndals Posten hade berättat sanningen om inte SD tvingat dem?

Mölndals styrande politiker har hela tiden invaggat Mölndalsborna i den falska bilden av att det bara rör sig om skötsamma ungdomar som inte vill annat än att göra rätt för sig. Sanningen är att många av dem begår brott och aldrig haft en tanke på att göra rätt för sig. De drar sig inte för någonting, inte ens att kallblodigt sticka ihjäl en ung tjej.

Vad säger politikerna som är ansvariga för dessa tragedier och kaos?

Ingenting förstås

Den högst ansvariga säger ingenting. Istället handlar hans senaste tweet om att det är bra i Mölndal? Snacka om att ha förlorat all verklighetsförankring.

Bernt

SD håller med om att det finns mer att göra.

Toppsossen och mästertwittraren Patrik Karlsson som gjort långa utlägg om hur förfärliga människor är som kritiserar ensamkommande. Han tyckte att dagen var trevlig och nämner förstås inte med ett enda ord det tragiska mordet.

Patrik

Tystnaden är genomgående från de annars så kommunikationsglada rödgröna politikerna

Annars är man ganska glada i att sprida positiva lögner om ensamkommade. Som tex Miljöpartiets gruppledare Ulrika Frick som skrev detta:
Ulrika
När SD Mölndal konfronterade Ulrika med frågan var hon fått dessa uppgifter visade det sig att enda källan hon kunde återge var ”jag har hört det”. Det är förstås ren lögn.

Moderaternas gruppledare Hans Bergfelt har åtminstone anständighet nog att kommentera.
Hans

De senaste dagarna har medias och politikernas mörkläggningar avslöjats i en takt endast jämförbar med SD´s växande opinionssiffror. Kanske är det ett försök att rädda det förtroende som både styrande politiker och media förlorat sedan länge. För er som vill veta mer om ensamkommande lyssna på detta mycket intressanta radioprogram. Som inte bara blottlägger politikernas totala avsaknad av verklighetsuppfattning men också bjuder på en hel del obekväma sanningar.

De desillusionerade humanisterna